CORONA MAATREGELEN

ALGEMENE SITUATIE

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Wij volgen de ontwikkelingen van het RIVM op de voet en nemen passende maatregelen.
Camping ’t Venhop is gewoon open. Veiligheid en gezondheid van ons personeel en de gasten staat voorop.

Wij zullen ons beperken tot sociale contacten met anderen en de (hand)hygiëne waarborgen. In de receptie willen wij u vragen om minimaal 1,5 meter afstand te houden en met maximaal 1 persoon naar binnen te gaan. I.v.m. handhygiëne willen wij u vragen om per pin te betalen.

Uiteraard houden wij ons aan de hygiënevoorschriften van het RIVM
– Was je handen regelmatig met water en zeep
– Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
– Schud geen handen
– Gebruik papieren zakdoekjes
– In openbare en overdekte ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht

We begrijpen dat u met een gerust gevoel op vakantie wilt. Daar doen wij ons uiterste best voor. Uw vakantie kan nog steeds doorgaan. Voor het verblijf gelden dezelfde landelijke richtlijnen als die u thuis opvolgt.

OMBOEKEN OF ANNULEREN

Natuurlijk zien wij het liefst dat uw vakantie de komende weken gewoon door kan gaan. Heeft u een vakantie geboekt en besluit u deze te verplaatsen? Neem dan contact met ons op en de voorwaarden hierover te bespreken.

Wilt u annuleren? Helaas valt het COVID-19 virus niet binnen de annuleringsvoorwaarden. Aan annuleren zijn kosten verbonden. Check de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering. Dan weet u of u recht heeft op een vergoeding. Onze kosten van een annulering worden volgens de Recron voorwaarden berekend. U kunt de voorwaarden vinden op de website van de Hiswa-Recron. Neem bij vragen contact op met de receptie. We kijken dan graag met u naar de mogelijkheden.

Camping ’t Venhop, tel. 0229-551371